Erik tog över en grossist

Jag heter Erik Svärd och är 25 år. Jag kommer från Piteå men har bott i Skellefteå sedan jag var 10 år.

Innan jag började på entreprenörskolan jobbade jag på Xzakt Kundrelationer. Där arbetade jag förutom med mina vanliga arbetsuppgifter fackligt för att hjälpa mina arbetskollegor. Jag har alltid gillat att göra nya saker och tar gärna på mig uppdrag då jag gillar att ha ansvar och att skapa förändringar. Min tanke var att jag skulle få göra allt detta genom att driva eget, jag visste bara inte hur jag skulle göra det till verklighet. Där kom No Plan B in med ett nytt tankesätt som passade perfekt.

Utbildningen var kul över lag samt tuff under vissa perioder. Då utbildningen var väldigt varierande så var den inte lika uttömmande på energi som ett vanligt jobba kan vara. Det var alltid något nytt och oftast roligt att tänka på.
Enligt mig var måndagar den bästa dagen, främst de sista timmarna när vi satt och diskuterade olika saker med Petter (Mikaelsson) och Jimme (Säll). Det var väldigt givande och inspirerande. Tack vare entreprenörskolan har jag blivit mer säker i mig själv genom all kunskap jag har fått. Idag ser jag saker på ett annat sätt än innan jag började på utbildningen och jag har nu fler möjligheter än tidigare.

Efter Utbildningen köpte jag och Ayad upp Ferdos Grossist. Vi döpte om företaget till Norrgross och har nu divit grossisten i ett år. Det har varit ett hårt men jätteroligt arbete med att utveckla företaget och tanken är att det ska växa ännu mer. Sedan i september så driver jag grossisten själv då Ayad med familj har flyttat till London.

Tips till sökande
Om man är framåt, driven och vill lära sig mycket då är No plan B entreprenörskolan rätt väg att gå. Här utvecklas man, blir bra och för möjligheter att lyckas.

Läs mer om Norrgross