Jag vill utvecklas

Jag heter Frida och kommer ursprungligen från Arvidsjaur. Jag är 24 år och har under mina arbetsår hunnit med att arbeta inom flera olika branscher. Detta för att få en förståelse för vilken arbetsplats som passar mig bäst. Det är viktigt för mig att känna att jag utvecklas på en arbetsplats och att jag kan tillföra något.

Jag är en driven tjej som alltid ger 100% när jag hittar något jag brinner för. Dessutom är jag kreativ och jag älskar utmaningar och att hitta nya lösningar på olika sorters problem. 

Mina förväntningar inför skolan är att få kunskap om hur man bäst driver ett företag så att jag en dag kan uppfylla min dröm att driva en egen verksamhet. Jag förväntar mig även en väldigt rolig och bra tid med alla nya människor som man lär känna. Jag är medveten om att det kommer att vara väldigt tidskrävande men jag är villig att ge allt.

Hur framtiden kommer se ut är väldigt svårt att säga.  Man får se under skolans gång vilka möjligheter och idéer som dyker upp, och utifrån det göra det som känns rätt.