Efter No Plan B vann Hanna delägarskap i Kåge Tunnbröd

Jag heter Hanna Westerlund, är 24 år och bor i Skellefteå. Jag är uppvuxen i Kåge vilket känns extra kul då jag numera är VD och delägare i Kåge Tunnbröd.  Innan jag började på No Plan B så hann jag med att testa en hel del olika jobb. Bland annat jobbade jag inom handeln, livsmedel samt försäljning via telefon. Alla dessa jobb har gett mig olika erfarenheter som jag har tagit med mig.
Jag har alltid haft en strävan efter att utvecklas och sökt nya utmaningar på mina arbeten och redan under min skoltid fanns drömmar om att driva eget. Då jag inte visste inom vad eller hur jag skulle komma igång för att nå dit så fastnade jag direkt för No Plan B första gången jag läste om det. 
När jag blev antagen till skolan såg jag min chans att påverka min framtida situation och att det bara är jag själv som sätter mina gränser. Mina förväntningar på skolan var att jag efter ett år skulle ha samlat på mig så mycket kunskap att jag skulle känna mig redo att driva eget efteråt. Mina förväntningar stämde och varenda dag var otroligt lärorik på No plan b, något jag tyckte var väldigt bra med utbildningen var variationen mellan kurser, praktik och föreläsningar. Detta gjorde att man kunde fokusera och ta in information och nya intryck trots långa dagar. Att även få träffa och lära känna så många nya människor var och är väldigt givande.
Efter utbildningen fick jag chansen att bli delägare och driva Kåge Tunnbröd vidare vilket jag är väldigt glad för. I skrivande stund har jag gjort mitt första år på företaget och det har varit väldigt roligt och lärorikt. På Kåge Tunnbröd gör vi just nu ett stort arbete kring varumärket och vi siktar på att ta oss ut på en större marknad vilket jag är övertygad om att vi kommer lyckas med. 

Till dig som går i tankar på att söka:

Under utbildningen får du verktygen för att lyckas, du måste ständigt utmana dig själv och man utvecklas väldigt mycket som person. Om du känner att du i framtiden vill driva eget men inte vet inom vad eller hur du ska börja, sök!
Läs mer om Kåge Tunnbröd