100 uppdrag för att pusha oss ur vår comfort zone

Julia Boman heter jag och är born and raised i Skellefteå. Jag är en nyfiken person som älskar att resa och träffa nya människor.

Innan skolan jobbade jag på ICA Morön och ansvarade för den dagliga driften och lönsamheten på frukt- och gröntavdelningen. Jag skötte säljplanering, varuplacering, prissättning, skyltning, och inköp. Ett roligt jobb som jag trivdes bra med. Glädjen över att få vara med och påverka och ständigt försöka göra saker bättre fick mig att söka till No Plan B.

Under läsåret på No Plan B var det snabba puckar, många timmar och flera intressera möten med nya människor. Schemat är 07:00-19:00 måndag till torsdag och 07:00-13:00 på fredagar. Under läsåret drev vi elever ett företag som heter No Plan B Profil, vi fick 100 uppdrag fördelat på olika perioder som skulle pusha oss ur vår comfort zone, vi gjorde praktik på skolans företag och vi lyssnade på föreläsningar om företagsekonomi, inköp, sälj, retorik, ledarskap och arbetsrätt. Allt för att uppnå den kompetens som krävs för att kunna utveckla och driva ett företag.

För mig blev det inget av skolans företag efter läsårets slut, men jag har mycket med kunskap i min ryggsäck till andra äventyr.

“Define success in your own terms, achieve it by your own rules, and build a life you’re proud to live.”

La familia        The Magnificent Seven        The Upgrade        The Original Six