MIN DRÖM HAR LÄNGE VARIT ATT DRIVA EGET

Jag heter Linda Hällgren, är född 1995 och kommer från Skellefteå.  Är en glad person, lite försiktig till en början men när du lärt känna mig så bjuder jag på mig själv och tar mer plats. Inredning är ett stort intresse. Jag gillar att fixa med saker, kan vara att måla om eller bygga något. Älskar att förändra!

Jag började arbeta ganska tidigt och har sedan dess testat på olika yrken, bland annat restaurangbranschen, måleriyrket och senast hemtjänsten. Jag har trivdes på alla mina jobb men har alltid känt att jag vill vidare.

Min dröm har länge varit att driva eget men jag har känt att jag saknar kunskapen. Jag sökte till entreprenörskolan för att lära mig mer och på så vis ta mig närmare min dröm. Det här året tror jag kommer att bli väldigt lärorikt. Jag förväntar mig att både utvecklas som person och att få den kunskapen som krävs för att driva eget. Jag går in med inställningen att det kommer kräva mycket tid och engagemang men jag är otroligt peppad inför det här och ser framemot att lära mig en massa nya saker.