Från montör till VD

Jag heter Mikael, bor på Norrböle i Skellefteå men kommer ursprungligen från Kåge. Jag gillar träning/sport i alla dess former. Jag har svårt att låta saker vara som dom är och försöker alltid hitta snabbare/enklare sätt att göra saker på. Hösten 2016 började jag min utbildning på No Plan B och vann efter läsåret slut delägarskap i ett företag.

Innan studierna på No Plan B arbetade jag som konstruktör på PTC men kände att jag ville utvecklas både som människa och inom arbetslivet. Jag letar alltid efter utmaningar och entreprenörskolan kändes som rätt forum för att utvecklas och testa mina vingar. Jag förväntade mig att utbildningen skulle vara tuff, vilket den även var med många spännande utmaningar och jag lärde mig otroligt mycket. Under året träffade jag många härliga människor bland annat mina klasskamrater, människorna på NPB/Repay och gästföreläsarna. De var alla på ett eller annat sätt en källa av kunskap och inspiration.

Just nu är jag VD och delägare i PTC. Genom att det är min tidigare arbetsplats har jag god kunskap om företaget, vilket är en fördel. Min vision är att öka omsättningen men ändå behålla samma resultat. För mig är det viktigt att mina medarbetare trivs det är också något som jag aktivt kommer att jobba med.

Tips till kommande elever!

Varför ska man gå skolan? Har man ett driv och en vilja att utvecklas och ställas inför utmaningar så är det här helt rätt utbildning. Ett hett tips är att vara organiserad, anteckna, samt ta hjälp av alla människor runt om skolan som besitter en enorm kunskap.

Läs mer om PTC

La familia        The Magnificent Seven        The Upgrade        The Original Six