Driver Rustique

Mitt namn är Nadia Wallmark och bedriver just nu Rustique fd. Brygg Club & Café. Jag är en glad och försiktig person, tills det att du lär känna mig då är jag utåtriktad och tar en hel del plats. Innan No Plan B så har jag i stort sett alltid arbetat inom restaurangbranschen med undantag för en liten avstickare till ICA innan jag började plugga.

Innan No Plan B hade jag inga direkta förväntningar. Från tidigare elever hade jag hört en del men mest att det är hårt och man verkligen skall vilja det här. Det var dock svårt att ta till sig och verkligen förstå innan man själv var inne i skolan.

Verkligheten var att skolan var svår och för mig ledde det till överprestation, vilket inte leder till något bra. Dock var det en fantastisk resa och min personliga utveckling är den som varit störst. Jag har lärt mig otroligt mycket annat också så som ekonomi, ledarskap, sälj, förhandling m.m. Listan är oändlig.

Just nu bedriver jag Rustique, vilket känns fantastiskt. Jag har alltid haft en dröm och en vision om att jag en dag ska driva min egna restaurang och nu gör jag det. I Februari 2019 förvandlades Trygg Club & Café till Rustique – en restaurang med fokus på att god mat och med en känsla av att man kommer hem till restaurangen och äter tillsammans.

Kom hem till oss på Rustique!

www.restaurangrustique.se

 

La familia        The Magnificent Seven        The Upgrade        The Original Six