Från No Plan B till teknisk säljare på Repay

Jag heter Sebastian Sommerich och är 32 år. Jag älskar att vara ute i naturen och fjällen är ett av mina favoritställen, sommar som vinter.

Innan No plan B arbetade jag bland annat med ventilationen. Anledningen till att jag sökte till No plan B var att jag såg det som en stor utmaning. Det var något helt nytt och obeprövat, vilket kändes skitspännande. Det var för mig en chans i livet som inte dyker upp annars.
Då utbildningen var helt ny så visste jag inte vad jag skulle förvänta mig förutom att det skulle vara tufft och roligt. I verkligheten var det tuffare än jag trodde men även mycket roligare. Jag hade kul varje dag och därför var det aldrig något problem att stiga upp tidigt på morgonen och var på skolan till sent på kvällen.

Det jag uppskattade mest med utbildningen var alla människor jag hade runt om mig, elever, lärare, gästföreläsare men även alla kring Repay. Därför kändes det helt rätt när jag fick möjligheten att arbeta som teknisk säljare på Repay i stället för att driva eget.
I framtiden kan jag mycket väl tänka mig att driva företag men då måste det vara rätt grej helt enkelt. Idag trivs jag otroligt bra på Repay och jag är jättenöjd med mitt beslut, då det är här jag vill vara.

Entreprenörskolan gav mig väldigt mycket och fick jag chansen att göra om det så skulle jag göra det varje dag i veckan.