MIN VISION ÄR ATT JAG EN DAG SKA DRIVA ETT FÖRETAG

Jag heter Sofia, är 22 år och bor i Skellefteå. Jag har alltid gillat projekt, allt från att redigera en bild till perfektion till att ordna lekar eller pynta till en fest.

Innan skolan så jobbade jag som assisterande chef på en bensinstation i stan, men kände att jag behövde en ny utmaning som tar mig närmare mitt mål.  Jag har under hela arbetslivet alltid strävat efter att utveckla mig själv och företaget jag jobbat på. Det har lett till att jag ofta kastat mig in i saker som jag aldrig testat eller knappt har känt till innan. Det är viktigt för mig att utmana mig själv och det var en av anledningarna till att jag ansökte till No plan B.

Mina förväntningar på skolan är att jag ska få all den kunskap och inspiration som jag behöver för att kunna göra det jag vill. Jag tror att det kommer bli ett tufft år som kräver mycket fokus och disciplin, men jag är också säker på att det kommer bli det roligaste, mest utmanande och lärorikaste året i mitt liv.

I framtiden hoppas jag att jag kan titta tillbaka och tänka att jag gjort mitt allra bästa. Min vision är att jag en dag ska driva ett företag. Jag vill då ha friheten att utveckla både företaget, arbetslaget som grupp samt mig själv som person och entreprenör varje dag.