Administration

Fokusera på att bli framgångsrik så tar vi hand om allt administrativt.

Hos oss på No Plan B Administration får du hjälp med din ekonomihantering av kompetenta konsulter så att du kan fokusera på att skapa ett framgångsrikt företag. Vi arbetar bla.a med bokföring, bokslut och annan redovisning både med företagen inom vår koncern samt med externa företag. Vi är väldigt kompetenta inom vårt område, så pass att vi får möjligheten att dela med oss av vår kunskap till eleverna på No Plan B. Vi utbildar eleverna i ekonomi samt stöttar dem genom hela utbildningen och efteråt i de olika företagen.

Vill du veta mer om hur vi kan underlätta din vardag? Hör av dig till Cecilia så berättar hon mer. Eller besök NPB admin HEMSIDA

Varumärke

Det är idag otroligt viktigt att ha ett starkt varumärke som speglar verksamheten och att man använder rätt kanaler för att nån sin målgrupp. Därför har vi idag en anställd som arbetar med varumärken och marknadsföring inom våra företag i koncernen samt med externa företag. Theres har bland annat skapat No Plan B:s nya hemsida, deras kampanjer och annonser. Hon arbetar även med grafiska identiteter hos flera av våra företag, några exempel är Norrgross, Kåge Tunnbröd och Rustique.

Behöver du hjälp med att förnya, förändra eller byta ut din grafiska identitet eller lite tips på hur du ska marknadsföra dig? Hör av dig till Theres  hjälper hon dig.

Vill du sälja ditt företag?

Det finns många olika anledningar till varför man funderar på att sälja och det behöver inte alltid vara av negativa orsaker. Det kan vara att man vill utveckla sitt företag till något större men saknar resurser. Eller att man har en ny idé och att tiden inte räcker till för att driva två företag. Oavsett anledning så är vår vision att utveckla de företag som vi köper, främst genom entreprenörskolan och dess elever. På företagen kommer eleverna att ha praktik och arbeta med att förbättra företagen utifrån den kunskap de fått från utbildningen.

Låter det intressant? Hör av dig till Petter om Du har några frågor.