Är du en makalös människa?

Bli en ledare

Vill du jobba som vd i något av våra företag? Vi har nu tagit över ägandet i fler bolag och behöver därför fler ledare. Du kanske redan jobbar som vd eller har någon egenskap som gör att du passar bra i rollen? Det viktigaste är att du har en stark vilja och delar vår tro på hur ett tillväxtföretag ska drivas. Vi tror på människan, eller makalösa människor, som vi brukar säga. Att det är duktiga människor som gör skillnad – och att alla kan bli makalösa om de får rätt vägledning. Det du eventuellt saknar i kompetens hjälper vi dig att uppnå i vårt vd-program.

Låter det spännande? Skicka en spontanansökan till oss genom att svara på följande frågor:

Krux
T2
NPB Invest
Beonenorth
NPB Admin
NPB Invest

NPB Invest

No Plan B Invest är ett investeringsbolag som äger och utvecklar små och medelstora företag i Norrland. No Plan B Invest äger ett 30-tal företag inom olika branscher.

Krux

Krux

Krux är ett konsultföretag i gränslandet mellan affär, marknad och organisation. De översätter ditt varumärke emotionellt och visuellt så att det blir lätt att förstå och använda i affärsutveckling, kommunikation och verksamhetsutveckling. Krux levererar oberoende tankar från erfarna människor med hög problemlösningsförmåga. Med verklig nytta i fokus.

T2

T2

T2 är specialiserade på ledarskaps- och industriutbildningar. Med fokus på människan och hållbar samhällsutveckling anordnar de längre och kortare utbildningar till företag och offentlig sektor. Företagets lokaler ligger centralt på Campus i Skellefteå.

 

BeOneNorth

BeOneNorth

BeOneNorth levererar kompletta affärslösningar med hjälp av ledande affärssystem baserat på gedigen verksamhetskunskap. Företaget är beläget i Skellefteå och en av Sveriges ledande partners för SAP Business One.

NPB Admin

NPB Admin

NPB Admin är en flexibel och digital redovisningsbyrå i Skellefteå. Byrån hittar effektiva och kundanpassade lösningar som frigör tid för kunderna, och ger dem möjlighet att fokusera på sina kärnverksamheter.

KONTAKTA OSS