Aktuellt

27.02.2024

No Plan B-dagar

Intressanta föreläsningar, workshops och lite skoj är det återkommande temat på No Plan B-dagarna, där medarbetare från alla våra företag träffas fyra gånger per år.
22.11.2023

Tentipi satsar framåt. No Plan B Invest är ny majoritetsägare.

Tälttillverkaren Tentipi AB i Sunne/Moskosel säljer en majoritet av sina aktier till investeringsbolaget No Plan B från Skellefteå och skapar på så vis goda förutsättningar för fortsatt tillväxt.
11.09.2023

No Plan B säljer tre företag

Tre av No Plan Bs tidigare elever på entreprenörsskolan köper ut sitt företag: Nadia Wallmark på restaurang Rustique, Johan Lundmark på Denzir och Patrik Wilén på Sängmästarna och Videung.
29.06.2023

Sofia Lundstedt ny vd på Forsbergs

Forsbergs bil stärker organisationen med Sofia Lundstedt som ny vd. Sofia kommer senast från rollen som säljare i företaget. Med sin kunskap och sina erfarenheter inom kundservice vill hon tillsammans med sina viljestarka kollegor göra Forsbergs bil till bäst i branschen.
28.06.2023

Snidex investerar

Fönstertillverkaren Snidex i Burträsk investerar i nytt affärssystem och fler medarbetare. Under försommaren har företaget anställt ett antal nya medarbetare och ytterligare fyra kommer att anställas inom kort. – Den tillväxt och det positiva resultat vi tillsammans har åstadkommit har möjliggjort de här investeringarna, säger Jonas Lindbäck, vd för Snidex.
02.06.2023

TSAB förvärvar Stålkompaniet

Nu blir två av Sveriges största stål- och plåtgrossister en. Detta när TSAB i Jönköping förvärvar Stålkompaniet i samma stad. Totalt får den nya verksamheten en omsättning på knappt 1,1 miljarder kronor per år. Övertagandet sker den 1 juni. – En strategiskt viktig affär för oss. Genom att förvärva en duktig leverantör blir vi dubbelt så stora och stärker vår roll på marknaden, säger Jerker Samuelsson, vd på TSAB.
20.05.2023

Denzir har vänt trenden

Det Skellefteåbaserade tandtekniska laboratoriet Denzir har vänt ett mångårigt negativt resultat till vinst efter en rad lyckade förändringar. Företaget grundades 1987 och var bland de första i världen med användandet av det helkeramiska materialet zirconia som tandersättning. Innan Johan Lundmark tog över ansvaret som vd för företaget gick han på No Plan Bs entreprenörskola.
15.05.2023

Försäljning och flugfiske

En del tror att försäljning uppstår genom mystiska ritualer genomförda vid himlakropparnas optimala position, som frammanar kunder villiga att betala för deras erbjudande. Vi tror inte alls att försäljning handlar om magi. Som det mesta annat som är gott tror vi försäljning handlar om fiske och Formeln för all framgång.
11.05.2023

Green Flight Academy har luft under vingarna

Green Flight Academy är en internationell trafikflygskola i Skellefteå som är först i världen med att utbilda trafikflygpiloter med elflygplan. Flygskolan, som startade hösten 2022, har fått stor uppmärksamhet i internationella medier och har nu elever från hela världen.
22.04.2023

T2 växer med fem

Utbildningsföretaget T2 i Skellefteå har anställt fem nya medarbetare det senaste halvåret. T2 levererar kompetensutveckling och tjänster till företag och offentlig sektor, framförallt inom ledarskap, medarbetarskap, teknik och industri.