Alla kan bli makalösa

Våra portföljbolag

No Plan B Invest äger ett 30-tal portföljbolag inom olika branscher. Alla drivs enligt vår metod, som fungerar utmärkt för att skapa tillväxt. Våra portföljbolag utgör ett stort nätverk och många av dem arbetar också tillsammans. Gemensamt för dem är att de drivs av makalösa människor som gör skillnad.

Så fick Snidex hög tillväxt

Läs om hur Snidex och flera andra av våra bolag har vänt en negativ utveckling sedan vi gått in som ägare.

Vill du sälja ditt bolag till oss?

Vi är alltid intresserade av nya bolag. Om du är en driven företagare i Norrland och har en verksamhet som behöver nya ägare, prata med oss.

Alla våra portföljbolag

Filtrera på:

Tentipi

Tentipi är världsledande inom tältkåtor. Företaget grundades 1989 i Moskosel i Arvidsjaurs kommun. Tälten sys för hand och kommer i flera storlekar, från mindre tält för familjecamping och expeditioner till stora tält för bröllop och fest. Kunderna finns över hela världen och huvuddelen av tälten går på export.

Green Flight Academy

Internationell flygskola som levererar utbildning till blivande trafikflygpiloter och privatpiloter. Den första flygskolan i världen som använder elflygplan som en del av en kommersiell trafikpilotutbildning. Lokaliserad på Campus i Skellefteå och Skellefteå Airport.

Forsbergs bil

Bilhandlare med bilhall och serviceverkstad i Skellefteå. Auktoriserad återförsäljare och servicelämnare av Peugeot, Citroen och Isuzu. Hos Forsbergs får du som privat- och företagskund alltid ett professionellt bemötande.

Umesläp

Umesläp tillverkar hästsläp och hästlastbilar av hög kvalitet för nordiska förhållanden, hästtransporter med hästens bekvämlighet och säkerhet i fokus. All produktion sker sedan starten 1959 i den egna fabriken i Bygdsiljum.

Hemavans Fjällcenter

Hemavans Fjällcenter erbjuder boende, restaurang och konferens i Hemavan, norra Sveriges största skidort. I anläggningen, med gångavstånd till skidbacke och flygplats, kan både privat- och företagskunder njuta av bra service och familjär atmosfär.

TSAB

Terramet-Stålcenter (TSAB) i Jönköping är en av Sveriges snabbast växande plåt- och stålleverantörer. Med landets bredaste lagersortiment kan företaget garantera snabba och säkra leveranser varje gång.

ITG Steelpiles

ITG Steelpiles är specialister på stålpålar för markförstärkning vid byggnation av bostäder, industrifastigheter och infrastruktur. Med egen tillverkning och eget lager i Uddevalla erbjuder företaget hög flexibilitet i leveranstid, volym och produktegenskaper.

Snidex

Snidex säljer, utvecklar och tillverkar fönsterlösningar i volym till kunder med unika behov av form och funktion. Det anrika företaget har med stor hantverksskicklighet varit verksamma i Burträsk sedan 1918.

NPB Admin

NPB Admin är en flexibel och digital redovisningsbyrå i Skellefteå. Byrån hittar effektiva och kundanpassade lösningar som frigör tid för kunderna, och ger dem möjlighet att fokusera på sina kärnverksamheter.

BeOneNorth

BeOneNorth levererar kompletta affärslösningar med hjälp av ledande affärssystem baserat på gedigen verksamhetskunskap. Företaget är beläget i Skellefteå och en av Sveriges ledande partners för SAP Business One.

T2

T2 är specialiserade på ledarskaps- och industriutbildningar. Med fokus på människan och hållbar samhällsutveckling anordnar de längre och kortare utbildningar till företag och offentlig sektor. Företagets lokaler ligger centralt på Campus i Skellefteå

Arje Lifting

Arje Lifting Systems AB i Bureå tillverkar och säljer hjälpmedel för tunga och ergonomiskt påfrestande arbeten inom verkstads- och fordonsindustrin. Företagets viktigaste produkter är fordonslyftar och lägesställare.

Krux

Krux är ett konsultföretag i gränslandet mellan affär, marknad och organisation. De översätter ditt varumärke emotionellt och visuellt så att det blir lätt att förstå och använda i affärsutveckling, kommunikation och verksamhetsutveckling. Krux levererar oberoende tankar från erfarna människor med hög problemlösningsförmåga. Med verklig nytta i fokus.