Jimmy Nilsson ny vd på Krux

20.02.2022
Jimmy Nilsson är ny vd på varumärkesbyrån Krux, som har kontor i Skellefteå och Umeå. Han kommer närmast från en tjänst som Business Area Manager på Tromb, ett företag inom digital affärsutveckling.

– Alla kvalificerade ansökningar visar hur attraktivt Krux är idag. I slutändan var vi i styrelsen ändå eniga om att Jimmy Nilsson är rätt person att leda företaget när det nu ska ta nästa steg i utvecklingen. Han har gedigna kunskaper inom både ledarskap och sälj och har de senaste åren varit drivande när det gäller digital affärsutveckling, säger Jimmie Säll, styrelseledamot i Krux.

Med allt som händer i regionen har Krux sett ökad efterfrågan från företag som vill stärka sitt erbjudande genom att använda varumärket som tillväxtmotor. Rekryteringen av ny vd är en viktig pusselbit i arbetet med att möta utvecklingen och ett viktigt steg i bolagets ambitiösa expansionsplan.

– Krux befinner sig på en spännande tillväxtresa. Det känns inspirerande att få vara med och bidra till den genom att hjälpa våra kunder att utveckla deras varumärken och göra fler och bättre affärer, säger Jimmy Nilsson.

Jimmy Nilsson har de senaste fyra åren varit Business Area Manager på Tromb och ansvarat för kontoren i Luleå och Skellefteå. Innan dess har han haft ledande befattningar på bland annat Mockfjärds fönster och Snidex, med inriktning mot försäljning och affärsutveckling.

– Krux är ett aktat företag med många duktiga medarbetare, ett stort nätverk och många fina kundrelationer. Jag hoppas kunna tillföra kraft genom mina erfarenheter inom digital affärsutveckling och försäljning samt kunna utveckla Krux tillsammans med roliga kunder och samarbetspartners.

Facebook
Twitter
LinkedIn