Plåtgrossist slår försäljningsrekord

17.10.2022
Terramet Stålcenter (TSAB) i Jönköping fortsätter sin tillväxtresa genom att för andra året i rad slå försäljningsrekord. Enligt företaget ligger fortsatta investeringar i utbud och effektiva logistiklösningar bakom framgångarna.

– Kompetenta medarbetare kombinerat med ett brett sortiment av plåt med toppkvalitet och effektiva logistiklösningar tror jag är orsaken, säger Jerker Samuelsson, vd för företaget.

TSAB är lokaliserat i Jönköping, ett av Sveriges logistikcentrum. Med 51 000 kvadratmeter lageryta utomhus och 4 200 kvadratmeter lageryta inomhus finns det goda förutsättningar för att kunna leverera snabbt. Förutom investeringar i lager och leverantörsnätverk har företaget fortsatt att jobba med sin starka företagskultur.

– Vi har under en längre tid jobbat med att sätta ihop ett team med branschens absoluta experter när det gäller stål och plåt. Hemligheten för att lyckas långsiktigt är kunskap och vår inställning till kunder och varandra. Bra service är svårt att leverera utan att ha roligt på jobbet, säger Jerker Samuelsson.

Facebook
Twitter
LinkedIn